tiistai 27. lokakuuta 2015

WEEK 43 / IHANA TREENATA

Ompa ollut ihanaa taas treenata! Toisaalta hieman pidemmän (tai vain parin päivän) tauon pitäminen tekee sekä kropalle, että päälle hyvää. Ainakin minulla on nyt mieli virkeä ja motivoitunut treenaamaan taas täysiä.
Maanantai - Lenkki, vatsat
Kävin palauttelemassa jalkoja Alppien vaelluspäivien jälkeen pienellä kävelylenkillä. Tein sen jälkeen ihan kotona vatsat keskittyen lähinnä lankutukseen.

Tiistai - Selkä, olkapäät, hauis, ojentaja
Herättelin yläkroppaa tämän tauon jälkeen vähän pidemmillä toistomäärillä, ja vain muutamilla liikkeillä. Oli ihana päästä lemppari salille Sveitsiin!

Keskiviikko - HIIT
Huhhuh, mä vaan sanon. Muutaman kerran treenin aikana mietin, että kuolen kohta. :D Ihan ensimmäisenä 5min aikana niin monta kierrosta, kun ehtii, näitä liikkeitä; 5punnerrusta, 5kyykkyä ja 5burpeeta. Seuraavaksi 10leuanvetoa ja 10boxhyppyä, 4 kierrosta. 500m soutua, 10etuheilautusta, 10burpeeta ja 10timanttivatsaa. Viimeisenä ns. tasapainolaudan päällä vatsalihasliikettä ja 10 selänojennusta, tätä 4 kierrosta. Teki kyllä hyvää!

Torstai - Lepo
Perjantai - Selkä, takaolat
Takasin Suomeen, kotisalille ja oman ohjelman pariin.

Lauantai - Hieronta, rinta, ojentaja
Kävin aamulla hierottamassa jalat. Voin sanoa, että yleensä mulla on aika korkea kipukynnys hieronnoissa, mutta tällä kertaa löytyi kyllä se sietoraja... Illalla salilla rinta ja ojentajat. Oli erittäin hyvä treeni!

Sunnuntai - Olkapää, hauis
Takaisin arkeen eli opistolle. Salilla kunnon sunnuntaifiilis, mutta sain hyvän poltteen olille aikaan. Hauikset ei niinkään kiinnostanut. :D

Noora

2 kommenttia:

  1. Hyvää settiä, jatka samaan malliin! Kiva seurata miten toi sun kunto tosta vielä edistyy kun näyttää jo nyt omaan silmään täydelliseltä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiitos paljon! Toivotaan, että tästä alettais taas kehittyä ;)

      Poista