perjantai 23. lokakuuta 2015

MUUTOKSIA

Kaikista paras asia tässä lajissa on se, että joka ikinen päivä oppii jotain uutta. Olen miettinyt paljon omia elämäntapojani, varsinkin syömistä. Mainitsin aikaisemmin, että syön 8 kertaa päivässä ja se sopii minulle. Höpöhöpö, se mitään sovi. Satun nyt vain olemaan sellainen ihminen, kuka ei kuuntele kenenkään järkipuhetta ennenkuin itse kokeilee. Ruoka ei edes maistu, kun ei ole yhtään nälkä, ja koko syöminen on pelkkää pakkopullaa. Huoh, muutos kiitos.
Tein itselleni uuden suunnitelman syömisten suhteen. En pysty kaikkiin aterioihin vaikuttamaan, koska saan 3 ilmaista ateriaa päivässä, mutta pääpiirteittäin. Jo se, että mitä syön aamu-, väli- ja iltapalaksi on paljon. Tavoitteena olisi saada ainakin proteiinit tasaisesti jokaiselta aterialta. Niin ja tietenkin unohtaa ne liian monet napostelut ja vaihtaa ne kunnon aterioiksi.
Nyt kun olen taas saanut treenit rullaamaan ja syysflunssan selätettyä, on aika testata uusia lisäravinteita, mitä kotiutin expoilta! Aijon myös panostaa vitamiinien syöntiin entistä enemmän, riitti minulle tämä sairastelu... Katsotaan mitä lähtee kropalle tapahtumaan uusien muutoksien suhteen vai tapahtuuko mitään. Kehitystä olisi toivottavissa, tuntuu että junnaan paikoillani...

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti