perjantai 10. heinäkuuta 2015

ÄRSYTTÄÄ


Ärsyttää. Ärsyttää niin paljon. Istuin keskiviikkona 5 tuntia päivystyksessä, josta lähdin kotiin saikkulapun ja selittämättömien mahakramppien kanssa. Makaan tällä hetkellä kotikotona sohvalla, jo nyt onneksi lievenneiden kipujen kanssa. Takaraivossa ajatus, että sitä on treenannut vasta kerran tällä viikolla.

Osaan kuunnella kehoani ja tiedän, milloin se tarvitsee lepopäivän tai kaksi, mutta inhoan sitä, että kun lihakset janoavat treeniä joudun makaamaan sängyn pohjalla. Inhoan sitä, että valmiiksi suunniteltu viikko ei toteudukkaan haluamallani tavalla. En osaa joustaa, ainakaan äkillisissä tilanteissa.

Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää aloittaa treenit oikeassa järjestyksessä. Jos maanantaille on merkattu olkapää-hauis-ojentaja, niin maanantaina on olkapää-hauis-ojentaja. Mutta jos tiistaille on merkattu jalkapäivä, eikä jalat ole treenikunnossa, tässä tilanteessa vaihto on hyväksyttävää. Kunhan ne jalat tulee treenattua keskiviikkona... Tämä ajatusmalli on erittäin hankala jos on suunnitelmissa lähtä mm. lomalle tai sairastut tai sali on kiinni. Olen esimerkiksi tällä hetkellä erittäin pihalla ja sekaisin, että mitä treenaan vai treenaanko mitään.

Kellään ikinä samanlaisia fiiliksiä?

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti