maanantai 5. lokakuuta 2015

WEEK 40

En tiedä, miten voi olla ees mahdollista, mutta en muista 39 viikon treeneistä muutaku yhen. Maanantaina selkä+rinta. Sen jälkeen ei mitään muistikuvaa. Eli siis suoraan viikkoon 40.
Maanantai - Lepo

Tiistai - Ojentaja, hauis
Kävin hierotuttamassa selän ja olkapäät aamupäivällä. Illalla treenasin kädet ja tein muutaman vatsan. Tällä hetkellä ohjelmasta löytyy dippejä ojentajille, kyllä sieltä jo muutama nousee. ;)

Keskiviikko - Etureidet (+ peppu)
Itku ja hampaitten kiristys, au. Päivän "teemana" 6x10, kyykkyä, prässiä, laitetta + kapeeta kyykkyä ja vielä pepulle ihan muutama liike.

Torstai - Porrastreeni & selkä
3km hölkkä ja porrastreeni asiakkaan kanssa. Siihen päälle vielä 45min selkätreeni, joka sisälsi paljon liikkeitä lyhyessä ajassa. Hyödynsin paljon supersarjoja, ja sainkin niiden avulla hyvän pumpin!

Perjantai - Olat, hauis, pohkeet
Aika perus hyvä treeni

Lauantai - Lepo

Sunnuntai - Selkä, rinta
Molemmille puolille levittäviä liikkeitä. Rinnan levitykset poltteli kivasti. Uutena liikkeenä rinnalle pullover, tykkään!

Oli hyvä treeniviikko, vaikka pelkäsin, että toi hieronta sotkee pahasti järjestystä.

Noora

2 kommenttia:

  1. ois kiva jos kertoisit välillä mitä siellä koulussa tehään, miten siel treenataan yms :) ja mitä asiakasta tarkotit tossa torstai treenissä? :) oot huippu hyväs kunnossa, wow!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin juuri luonnoksia postauksen koulutuksestani. Teen mielelläni myös jatko-osan ns. opiskelijoidemme treenaustavoista, hyvä idea! Asiakaskysymykseen selviää myös vastaus ensipostauksessa. Kiitos paljon <3

      Poista