maanantai 21. syyskuuta 2015

SILLOIN EI OLLUT KIIRE

Kiire, kun ei postauksiakaan kerkeä kirjottamaan? Kyllä. Ja silloin kun on aikaa, en edes ajattele koneen kaivamista esiin saati sen avaamista. Kirjoitan, kun minulla on aikaa ja ajatus. Ikävöin talvea näiden kuvien kautta ensimmäistä kertaa ikinä, silloin ei ollut kiire.
Kuvitellaan, että koulu alkaa 9.35.
Herätys soi 7.45. Hiukset, ehkä meikkiä, hampaat, vaatteet ja äkkiä aamupalalle. Bussipysäkille ja bussiin 8.55. Kouluun kävely ja kolmen kurssin tunnit. Koulu loppuu 14.05, bussi lähtee 15.00. Läksyjä js sitten kävely pysäkille.
Omassa huoneessa 15.30. Hetki treenin läpikäymistä, makoilua ja sosialisoitumista (somessa). Välipalaa ja treenaamaan.
Palkkaria ja läksyjä... 18-18.30 välillä syömään. Lisää kouluhommmia, ehkä pt-asiakas tai vähintään tapaamisten suunnittelua.
Oikeaa sosialisoitumista ja kainaloon käpertymistä. Naurua ja rentoutumista ennen seuraavaa päivää. Poreisiin tai pelkästään suihkuun. Iltapalaa. Yhtäkkiä kello näyttää 22.30 tai enemmän. Hampaiden pesu ja nukkumaan.

Aamulla herään kämppiksen herätykseen 6.30 ja laitan korvatulpat korviin.

Tiedän, ettei tämä monenkaan korvaan kuulosta stressaavalta tai kiireiseltä ("vain kolme kurssia lukiota"), mutta omaan viime vuoteen verrattuna kuulostaa. Teemme tällä hetkellä kahta koulua päällekkäin, ja molemmista vaaditaan 100% osallistumista. Treenaan, syön ja yritän nukkuakkin välillä.

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti